Ga lekker naar het bos en kijk welke mooie herfstbladeren, takken, mossen en (bos)vruchten als eikels, beukennootjes en/of kastanjes je kan vinden. Neem ze mee naar huis. Koop een krans bijvoorbeeld van stro, wat lint en binddraad in de winkel. Vervolgens maak je met het draad alle bosschatten op de krans. Als alles er mooi op zit. Bind je het lint aan de krans. Hang hem op een fijne plek in huis en GENIET!

Door samen te knutselen heb je niet alleen veel plezier. Jij en jouw kind oefenen zo ook de ontwikkeling van de fijne motoriek. Oftewel de fijne bewegingen, die bijvoorbeeld nodig zijn om goed te kunnen leren schrijven.

Edith Tiethof

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op Contact

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat