Locatie

FITclinic kinderfysiotherapie in Enschede (Roombeek)

Routebeschrijving

OV Auto Fiets Lopen

FITclinic heeft twee fysiotherapiepraktijken in Enschede. Eén in de wijk Roombeek en één in de wijk Velve-Lindenhof. In de wijk Enschede Roombeek vind je FITclinic fysiotherapie in Gezondheidscentrum Roombeek. Een Gezondheidscentrum dat is voorzien van veel faciliteiten. Zoals ruime eigen parkeergelegenheid, fijne wachtruimtes, een moderne goed uitgeruste oefen-/sportfaciliteit en nette kleedruimtes. In Gezondheidscentrum Roombeek vind je een ruim aanbod aan zorg, denk niet alleen aan fysiotherapie, maar ook aan logopedie, ergotherapie, diëtetiek, verloskundige zorg, podotherapie, dagbesteding en tandheelkundige zorg. Aan de buitenzijde van het pand vind je een medicijnenautomaat.

In Gezondheidscentrum Roombeek werken onze kinderfysiotherapeuten nauw samen met andere kindertherapeuten. Dit doen zij onder de naam KIDSclinic. In het kinderteam Enschede zijn de volgende disciplines vertegenwoordigd: kinderfysiotherapie, kinderlogopedie, kinderergotherapie, kinderdiëtetiek, kinderpodotherapie, kindercoaching en GGZ Jeugdzorg.

We vinden het belangrijk dat kinderen een eigen plek hebben. Daar waar ze gewoon kind kunnen zijn en spelenderwijs kunnen oefenen en leren. Immers wanneer je plezier hebt met elkaar gaat het (aan)leren makkelijker.

Kinderfysiotherapie in Enschede

Openingstijden

maandag08:00-20:00
Maandag
dinsdag08:00-21:00
Dinsdag
woensdag08:00-20:00
Woensdag
donderdag08:00-21:00
Donderdag
vrijdag08:00-18:00
Vrijdag
zaterdag09:00-13:00
ZaterdagAlleen op afspraak

Telefonische bereikbaarheid

Voor een afspraak of vraag kan je op werkdagen tussen 08:00-18:00 uur bellen met ons secretariaat.
Zij zijn te bereiken op 053 436 67 66

Impressie

Werkzaam bij FITclinic kinderfysiotherapie in Enschede (Roombeek)