Mijn naam is Lieke Obbink-Boeijink. Sinds oktober 2017 ben ik als kinderfysiotherapeut (master niveau) werkzaam bij FITclinic. Ik heb voor deze master specialisatie gekozen, omdat de motorische ontwikkeling van een kind mij intrigeert en ik een uitdaging zie in het behandelen van kinderen. Ze zijn erg trots als ze zichzelf kunnen verbeteren en daar krijg ik energie van.

Een aantal jaren later ben ik afgestudeerd als kinderbekkenfysiotherapeut. Met deze specialisatie kan ik kinderen met poep- en plasproblematieken behandelen. Door deze problematiek te verhelpen kunnen kinderen weer zonder zorgen naar school, op schoolreisje gaan of logeren bij vriendjes/vriendinnetjes.

Daarnaast zorg ik voor de social media van FITclinic en KIDSclinic en heb ik een coördinerende rol binnen de kinderteams van KIDSclinic.

Even persoonlijk voorstellen

Afgestudeerd als

  • 2017 Fysiotherapeut (Saxion Hogeschool)
  • 2020 Master kinderfysiotherapeut (Avans+)
  • 2023 Kinderbekkenfysiotherapeut (SOMT)

Fysiotherapeutisch specialisme

Kinderfysiotherapie (master niveau) en kinderbekkenfysiotherapeut

Aandachtsgebieden

Orthopedische klachten bij kinderen, schrijfproblemen bij kinderen, zogenaamde SOLK-klachten (Systematisch Onverklaarbare Lichamelijke Klachten) en disfunctionele ademhaling.

Daarnaast is Lieke gespecialiseerd in kinderen van 0-2 jaar met bijvoorbeeld een voorkeurshouding, onrustige zuigelingen en ontwikkelingsstroornissen. En kinderen van alle leeftijden met zindelijkheidsproblematiek, zoals incontinentie en bedplassen.

BIG nr. 29922878004

Edith Tiethof

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op Contact

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat